RESTAURACIÓ SENSE BASTIDES

Comença a partir del que desitges:
bellesa, llum i llibertat d’accés, respectant plenament el medi ambient i les persones durant les obres de construcció.

Sol·licita ja un pressupost gratis

Serveis en vertical

EdiliziAcrobatica® és líder al sector des de fa gairebé trenta anys. Som els primers a utilitzar la tècnica de la corda de seguretat doble al món de la construcció.

Descobreix tots els serveis dissenyats per a tu!

VEURE MÉS

Treballa amb nosaltres

EdiliziAcrobatica® és líder en els treballs en alçada amb cordes de seguretat dobles. Vam ser els pioners a Itàlia a adoptar aquesta tècnica d’avantguarda, els primers a tot el món a haver creat un projecte de franquícia de construcció amb cordes.

VEURE MÉS

Contacta’ns

El nostre servei d’atenció al client sempre està a la vostra disposició per informar-vos o mantenir-vos al dia de la feina que s’ha dut a terme. Volem tenir un contacte fàcil i directe amb tu per oferir-te el millor servei i les solucions més adaptades a les teves necessitats.

900 800 963
Escriu-nos

Últimes novetats

Un equip en plena expansió

31 de març de 2022|

EdiliziAcrobatica Ibèrica és una societat del grup EdiliziAcrobatica SPA, empresa italiana creada en el llunyà 1994, que va revolucionar completament la manera de fer obres eliminant les bastides i [...]

Inauguració d’oficines a Barcelona

24 de març de 2022|

Divendres que ve 8 d'Abril inaugurem les oficines. Celebrem l'obertura de la nostra primera oficina a Espanya. Per fi tenim data oficial per a la inauguració del Barcelona Point, [...]

Veure totes
Go to Top